ЛК Варна чества 15 години от своето чартиране

Обединени можем да увеличим капацитета на Лайънс клуб Варна да дарява здраве на децата!

04 Jun, 2014

На 28 юни 2014 година, ЛК Варна чества 15 години от своето чартиране. Вашите лични усилия укрепиха и направиха ЛК Варна това, което е – символ на добрите каузи! Днес на прага на нашият юбилей можем с вътрешна убеденост да кажем НИЕ СЛУЖИМ!

Каня Ви да празнуваме заедно преодолените трудни моменти и крехкото, като стъклото, приятелство изпълващо ни с красиво и топло чувство.

Станете част от градинското парти, на което очакваме гости от бизнес средите от цялата страна, чартьорите от ЛК Русе и от Германия, побратимените клубове от Турция и Кипър, високи общински позиции, общественици и бенефициенти на нашите каузи.

Обединени можем да увеличим капацитета на Лайънс клуб Варна да дарява здраве на децата!

 

Кауза „Профилактика на детското здраве” -Набиране на средства за поддържането на Лайънс скрининг центъра на клуба, разширяването на скрининговата дейност в него и масовите скрининги в детските заведения.

     От 14 април до 30 май 2014 година Лайънс клуб Варна в партньорство с Община Варна, Очна болница Варна, Катедра по очни болести, МУ Варна, Асоциацията на студентите по медицина, МУ Варна и Детски очен център „Изгрев” организира масов безплатен очен скрининг в яслите на Община Варна . Скринингът премина под патронажа на Зам-кмет „Здравеопазване и социални дейности”, г-жа д-р Лидия Маринова. С активното медийно партньорство на радио Варна, ТВ център Варна-БНТ2, ТВ Черно море и интернет медии, 1656 деца от Варна от 2 до 6 годишни, получиха шанса да преминат скринингово наблюдение с апарат, който приемат като игра. От тях 493 бяха насочени към офталмолог.

Навременното разкриване на здравен проблем, дава реален шанс за пълно отстраняване или поставянето му под контрол.

 

Да бъде празник!

Коментари (0)

Вашият коментар :