ЛК Варна посрещна високи гости!

23 Aug, 2014

На 18 август във Варна бе Abdul-Karim, Président Fondateur Libreville Hermès (District 403 B) & Charter  President  Beirut  Central  District  Hermès  Lions  Club (District 351) придружен от Lion Yolla Kobeissi.

Президентът на ЛК Варна покани  високите гости в Лайънс скрининг центъра, на бул."Осми Приморски полк" 67 А и им разказа за безплатните скринингови програми и информационните и дарителски кампании, довели клуба до титлата "Клуб на годината-активности" на Дистрикт 130 България за мандат 2013-2014.

Обучени, в работа със скрининговата апаратура в лайънс центъра, доброволци направиха демонстрация на очен скрининг. Заинтригувани от това което виждат и чуват, гостите  снимаха Лайънс центъра, модерната апаратура, таблата с отчетите за проведените безплатни прегледи (в центъра и в детските ясли) и споделяха с топли думи провокираните у тях положителните емоции. Г-н Абдул Карим и г-жа Силвия Балтаджиева взеха решение за побратимяване, което да се осъществи по време на LCI Europa Forum 2016 в София. Срещата завърши с ритуална размяна на флагчетата на Лайънс клуб Варна (Дистрикт 130) и Beirut  Central  District  Hermès  Lions  Club (District 351) и книжки на дистриктите. Лайънс движението ни прави още по-силни, обединявайки ни в желанието ДА СЛУЖИМ на своите общности.

Коментари (0)

Вашият коментар :